Pomlad je čas prebujanja narave, vendar je tudi čas, ko se spopadamo z ostanki zime, še posebej s peskom, ki je ostal na cestah po zimskih mesecih. To je obdobje, ko je redno čiščenje cest še posebej pomembno, ne le zaradi estetskega videza, ampak predvsem zaradi varnosti in trajnostnega vzdrževanja infrastrukture.

Pesek, ki se uporablja za zimsko posipanje cest, lahko povzroči številne težave, ko se zima umakne in se začne pomlad. Leži na cestah, ob robnikih in na pločnikih, kar lahko povzroči nevarnost zdrsa vozil in pešcev. Poleg tega lahko pesek zamaši odtok vode, kar lahko privede do poplav, zamašenih vodovodnih jaškov ter drugih težav z odvodnjavanjem.

Natančno in učinkovito čiščenje cest je ključnega pomena za ohranjanje varnosti in funkcionalnosti prometne infrastrukture. Redno odstranjevanje peska in drugih odpadkov iz cest omogoča boljšo preglednost, zmanjšuje tveganje za nesreče in podaljšuje življenjsko dobo cestne infrastrukture.

Pri tem pomembnem delu vzdrževanja cest lahko zanesljivo pomagajo pometalni stroji Bucher Municipal. Ti stroji so zasnovani za učinkovito odstranjevanje peska, odpadkov in drugih nečistoč iz cestne površine.

Bucher Municipal ponuja široko paleto strojev:

CityCat V20: Ponuja nedosegljivo kombinacijo sklepajočega krmiljenja, vrhunskega dizelskega motorja Euro 6, treh krtač, maksimalne sesalne moči in varčnega ventilatorja za izjemno učinkovitost.

Bucher Municipal_CityCat V20

CityCat VR50e: Predstavlja mejnik za kompaktne pometalne stroje. Z edinstvenim dizajnom in pionirsko tehnologijo postavlja nove standarde za kompaktne pometalne stroje.

BucherMunicipal_CityCat VR50e

MaxPowa V80: Prava težka čistilna sila. S pometalci, prilagojenimi delovanju v različnih okoljih, Bucher ponuja široko izbiro izdelkov in možnosti, ki zagotavljajo vedno maksimalno učinkovitost.

Bucher Municipal_V80t

Ti pometalni stroji Bucher Municipal so znani po svoji zanesljivosti, zmogljivosti in enostavni uporabi. Njihova učinkovitost omogoča hitro in temeljito čiščenje cest, kar prispeva k varnosti
in udobju v urbanem okolju.

Spoznajte jih na našem hišnem sejmu – Počistimo pred vašim pragom!

 

Pridružite se nam na dogodku ”Počistimo pred vašim pragom”, kjer bomo predstavili naše pometalne stroje Bucher Municipal. Na dogodku boste imeli priložnost videti stroje v akciji in se podrobneje seznaniti z njihovimi funkcijami in prednostmi. Spoznajte, kako lahko Bucher Municipal pometalni stroji izboljšajo učinkovitost čiščenja cest ter prispevajo k varnejšemu in bolj udobnemu urbano okolju. Ne zamudite te priložnosti za ogled in demo predstavitev naših strojev ter izkoristite možnost za pogovor z našimi strokovnjaki.

Potrdite svojo udeležbo TUKAJ in si zagotovite okusno brezplačno kosilo.

Veselimo se vašega obiska na dogodku v Riko Ribnica Počistimo pred vašim pragom!

program_hisni_sejem