Naše poslanstvo so varne ceste
in zelena prihodnost

Poslanstvo podjetja

Z domačim znanjem zagotavljamo inovativne produkte in rešitve za varno in okolju prijazno vzdrževanje cest in cestne infrastrukture, prilagojene potrebam naših kupcev in uporabnikov.

Vizija podjetja

Želimo postati prva in najbolj kakovostna izbira trajnostnih rešitev za za cestno in komunalno mehanizacijo za vse vremenske razmere v Evropi in širše. Vrhunsko znanje, poštenost in trdo delo so od nekdaj tiste značilnosti, ki jih v podjetju Riko Ribnica živimo iz dneva v dan, iz generacijo v generacijo. Spoznajte naše podjetje in ekipo, ki v lokalnem okolju dnevno ustvarja globalno odličnost.

Vrednote podjetja

Osredotočenost
na kupca
Strast in
ustvarjalnost
Strokovna odličnost
in odgovornost
Ponos na lasten
razvoj in kakovost

Tradicija in
predanost
Preseganje
pričakovanj

Tradicija podjetja

Z dolgoletno tradicijo, lastno proizvodnjo in domačim znanjem skrbimo za načrtovanje in razvoj izdelkov zimskega, letnega in ekološkega programa. Poleg lastnih izdelkov najvišje kakovosti, vam nudimo še izdelke drugih – komplementarnih – proizvajalcev, ki smiselno dopolnjujejo naš prodajni program. Za ponudbo celostnih rešitev zastopamo izdelke evropskih proizvajalcev Epoke in Borum iz Danske, Doppstadt iz Nemčije, Bucher Municipal in Blumer & Lehmann iz Švice.

Skrb za zeleno prihodnost

Ne le, da v podjetju Riko Ribnica ustvarjamo trajnostne izdelke in rešitve za bolj varen svet. Del našega proizvodnega programa in naše delovanje je usmerjeno tudi v zeleno prihodnost. Nenehno se trudimo in si prizadevamo k izboljšanju energijske porabe. Zmanjšujemo vpliv na naše okolje in k temu spodbujamo tudi naše zaposlene. Iščemo in ustvarjamo poslovna partnerstva s podjetji z podobno vizijo okoljske prihodnosti.

Več informacij

Servis
in podpora

Zavedamo se, da le hitra in strokovna pomoč zagotavlja učinkovito delo z našimi izdelki. Zato veliko pozornost posvečamo poprodajnemu sodelovanju. Dobro opremljena servisna služba zagotavlja, da vaše delo poteka nemoteno v vseh letnih časih. V zimskem času pa vam zagotavljamo tudi 24 urno asistenco in vam nudimo pomoč tudi v najtežjih razmerah...

Prijava v
Riko Portal

  • Naročilo rezervnih delov
  • Vsi dokumenti na enem mestu
  • Prednostna obravnava pri naročilih
  • Direkten dostop do prodajnega osebja