Vabljeni na hišni sejem podjetja Riko Ribnica!

Z veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na predstavitvenem hišnem sejmu, ki bo potekal 4. aprila 2024. Dogodek pod imenom “Počistimo pred vašim pragom” bo poudaril našo zavezanost k inovacijam in učinkovitosti v svetu cestne in komunalne tehnike.

Naša prireditev bo gostila vrsto vrhunskih izdelkov, med katerimi bodo izstopali pometalni stroji Bucher Municipal, teleskopske traktorske kosilnice podjetja Ferri, stroji podjetja Energreen in številni drugi izdelki, namenjeni zagotavljanju varnih in čistih cest.

Komu je dogodek namenjen?

Naš dogodek je namenjen zlasti strokovnjakom s področja cestne mehanizacije in infrastrukture. Hkrati pa je odlična priložnost za župane in predstavnike občinskih oblasti, da se seznanijo s sodobnimi tehnologijami, ki prispevajo k izboljšanju kakovosti življenja prebivalcev.

Na dogodku boste lahko iz prve roke spoznali delovanje zmogljivih naprav in orodij, ki prispevajo k varnejšim in bolj kakovostnim cestam.

Zakaj se dogodka morate udeležiti?

Dogodek ne bo le priložnost za snidenje s kolegi iz industrije, ampak bo prvovrsten praktičen prikaz delovanja različnih strojev s katerimi Riko Ribnica že več kot tri desetletja zagotavlja varnost na cestah in urejeno cestno infrastrukturo.

Poleg predstavitve najnovejših modelov, demonstracije in interaktivnega prikaza uporabe strojev v praksi, bo poskrbljeno tudi za kosilo in druženje.

Vabljeni na druženje in izobraževanje o tem, kaj že danes zmore tehnologija in kakšni so obeti razvoja tehnologije v bližnji prihodnosti.

Udeležbo potrdite TUKAJ. Veselimo se srečanja z vami!

Program dogodka:

Datum: 4.4.2024

  • 9:00 – Registracija udeležencev
  • 9:30 – Predstavitev najnovejših modelov pometalnih strojev
  • 10:30 – Demonstracija delovanja kosilnic in mulčerjev
  • 11:00 – Interaktivni prikaz uporabe strojev v praksi
  • 12:00 – Kosilo in druženje
  • 14:30 – Zaključek uradnega dela
  • 15:00 – Neformalno druženje po zaključku

Lokacija: Riko Ribnica d.o.o., Lepovče 23, 1310 Ribnica, Slovenija