Kot podjetje Riko Ribnica, s ponosom uveljavljamo svoje mesto med največjimi dobavitelji snežnih plugov na Nizozemskih avtocestah. Za vsak sneg, ki bo prekril ceste na severu Evrope, smo pri Riko Ribnica polni zaupanja, da bodo naši visoko zmogljivi avtocestni snežni plugi RPS 5P in SPG zagotovili varnost in optimalno stanje cest.

Ponosni smo na našo najnovejšo pridobitev – inovativno krmiljenje iSPC (Intelligent Snow Plough Control), ki prinaša nadgradnjo v upravljanju snežnih plugov. Delo s snežnim plugom smo olajšali s priročnim in preprostim upravljanjem preko krmilne ročice z LCD zaslonom. S širokim naborom funkcij v krmiljenju enote iSPC vozniku omogočamo lažje in preglednejše spremljanje nastavitev ter položajev snežnega pluga. S tem je omogočeno tudi natančno beleženje delovnih ur, servisnih intervalov in drugih relevantnih informacij.

Ena izmed ključnih prednosti sistema iSPC je sposobnost zaznavanja morebitnih napak, kot je pomanjkanje hidravličnega olja v sistemu. S tem zagotavljamo celovito zaščito naprave pred nezaželenimi okvarami ter dolgoročno stabilnost in zanesljivost delovanja.

   

V Riko Ribnica si prizadevamo za vrhunsko kakovost in inovativnost naših izdelkov, saj želimo zagotoviti najboljše možno izkušnjo za naše cenjene stranke. Naše delo temelji na skrbnem načrtovanju, preizkušanju ter nenehnem razvoju, da bomo ostali vaš zanesljiv partner v boju proti zimskim razmeram na cestah.