Pomlad prinaša svežino in prebujanje narave, vendar s seboj prinaša tudi izzive na cestah. Neurejena vegetacija, ki lahko v tem obdobju hitro zraste, omejuje preglednost voznikom in pešcem, kar povečuje nevarnost prometnih nesreč. Zato je še kako pomembno vzdrževanje teh področij in uporaba pravih strojev za njihovo obvladovanje.

Predstavljamo Energreenovo profesionalno linijo, ki jo sestavljajo šest daljinsko vodenih nosilcev orodij Robo, pet samohodnih hidrostatičnih strojev in več profesionalnih priključkov. Ti stroji so več kot kos zgoraj omenjenim nalogam, saj v maksimalni meri odražajo varnost uporabnika, udobje in zmogljivost. Osredotočili se bomo na dva izjemna modela: RoboFIFTI in ILF Alpha. Ti napredni stroji ponujajo inovativne rešitve za učinkovito čiščenje obcestnih terenov, ki izpolnjujejo sodobne zahteve glede varnosti in zmogljivosti.

Energreenovi stroji, kot sta RoboFIFTI in ILF Alpha, se učinkovito spopadajo s temi izzivi. Z njihovo sposobnostjo mulčenja obcestne vegetacije zagotavljajo čiste in urejene cestne terene, kar prispeva k večji varnosti in boljši preglednosti cest v pomladnih mesecih. S hitrim in učinkovitim mulčenjem lahko odstranijo neželeno rastlinje in preprečijo, da bi se ta razraščala in ovirala promet. Tako omogočajo nemoteno vožnjo in varno uporabo cest.

RoboFIFTI: Napredni Samohodni Daljinsko Vodeni Mulčer

RoboFIFTI je del stalno razvijajoče se linije daljinsko vodenih nosilcev orodij, zasnovanih za ponujanje različnih rešitev in povečanje produktivnosti. Opremljen je s širokim naborom profesionalne opreme, ki omogoča učinkovito delovanje in enostavno uporabo. RoboFIFTI je tehnološko napreden stroj, ki zagotavlja varnost in zmogljivost. Hitrejši je od tradicionalnih načinov košnje, omogoča delo na strmih pobočjih do 55° ter zagotavlja visoko varnost in udobje operaterja.

Energreen_RoboFIFTI

ILF Alpha: Profesionalni Hidrostatični Stroj

ILF Alpha predstavlja vrhunec tehnološkega napredka in zmogljivosti. S svojo trpežno teleskopsko roko, inovativno tehnologijo in zmogljivim motorjem John Deere Stage V s 173 KM, Alpha postavlja nove standarde na področju profesionalne nege obcestnih terenov. Poleg odlične varnosti in udobja kabine je Alpha opremljen s številnimi funkcijami, ki zagotavljajo visoko produktivnost in zanesljivost. Omogoča delo na različnih razdaljah in z različnimi orodji, kar povečuje njegovo vsestranskost in produktivnost.

Energreen_ILF_Alpha

Enkratna Priložnost: Oglejte si stroje Energreen na našem hišnem sejmu!

Vabimo vas, da se pridružite našemu prihajajočemu dogodku ”Počistimo pred vašim pragom”, ki bo 4. aprila v podjetju Riko Ribnica d.o.o. Stroji Energreen bodo na voljo za ogled v živo. Ne zamudite te priložnosti za ogled strojev in pogovor z našimi strokovnjaki. Veselimo se vašega obiska na dogodku!

Potrdite svojo udeležbo s prenosom kupončka.