Tehnične specifikacije

Doseg <17 m
Stran košnje Levo in desno
Pogonski sistem Hidrostatični
Namen uporabe Košenje trave in podrastja, Rezanje vej

Glavne prednosti

  • Odlična vidljivost iz kabine vozila
  • Udobje in varnost
  • Večnamenska uporaba

Opis

Paleta hidrostatičnih strojev ILF na lasten pogon je bila zasnovana predvsem za profesionalno nego velikih površin, kot je čiščenje brežin ob cesti in vzdrževanje vodnih omrežij. Ti stroji so opremljeni s stabilnimi teleskopskimi rokami z delovnimi razdaljami med 5,5 do 17 metrov, na katere je možno namestiti različno profesionalno opremo za nego cestnih in rečnih zelenic, melioracija zelenih in gozdnih površin, čiščenje snega na cestah, zemeljska dela in železniške storitve.

Izbor profesionalnih priključkov

1 – Kosilna glava | 2 – Kosilna glava z jermenom | 3 – Gozdarska glava

4 – Rezalni diski | 5 – Rezilnik | 6 – Škarje

7 – Železna krtača | 8 – Brusilnik štorov | 9 – Klešče za obrezovanje

10 – Klešče za deblo | 11 – Polipni grabilec | 12 – Grabilec za travo

13 – Naprava za košnjo vodotokov | 14 – Kibla za čiščenje jarkov | 15 – Čistilec jarkov

16 – Puhalnik | 17, 18 – Kosilnica za ograje

Hidrostatični stroj ILF ASPEN

ILF Aspen je profesionalna motorna kosa, primerna za vzdrževanje zelenic in gozdov skozi vse leto. Na sprednji strani je ta samohodni hidrostatični stroj opremljen s kvalitetno teleskopsko roko dolžine 7 ali 6 metrov, idealno za premagovanje ovir med čiščenjem robov cest, pa tudi za delo na daljavo, tudi navpično.

ILF Aspen nudi visoko stopnjo udobja za operaterja in odlično delovno vidljivost, zahvaljujoč velikemu steklenemu oknu.

Večnamenski hidrostatični stroj ILF KOMMUNAL

ILF KOMMUNAL je večnamenski samohodni stroj, opremljen s sprednjim sistemom hitrega priklopa, ki omogoča namestitev več opreme za vzdrževanje zelenih površin, gradbena dela in večsezonsko vzdrževanje cest. Zahvaljujoč fiksni kabini in spredaj nameščeni opremi lahko operater med delom uživa največjo vidljivost in udobje. Poleg orodja, nameščenega na sprednji strani, je mogoče urediti različne konfiguracije za upravljanje opreme tudi na zadnji strani.

Ekskluzivna zasnova hitre menjave je bila navdihnjena s priložnostjo, da en sam upravljavec popolnoma avtonomno priklopi priključek. Sistem je pameten: poravnajte stroj s priključkom, vstavite vodila, blokirajte enoto s hidravličnim kavljem, povežite vse hidravlične kroge z eno samo ploščo!

Hidrostatični stroj z večnamensko roko ILF ALPHA

ILF APLHA je visokotehnološki stroj s teleskopsko roko, ki zagotavlja visoko zmogljivost, varnost in delovno prilagodljivost.

ILF ALPHA, rojen iz nagrajenega projekta, ki so ga cenili najpomembnejši kupci sektorja zelenega vzdrževanja, podeduje vse lastnosti, zaradi katerih je ta stroj edinstven: vidljivost, večnamenskost, zmogljivost, zmogljivost itd.
ILF Alpha je lahko opremljen s 3 različnimi tipi rok z različnimi dolžinami, ki imajo različno opremo.

ILF Alpha ima udobno in prostorno kabino, opremljeno z velikim vetrobranskim steklom, ki operaterju omogoča učinkovit in popoln pregled nad delom, pri čemer ohranja visoko raven udobja in fizičnega dobrega počutja. Kar zadeva varnost, je kabina potrjena s testi FOPS-ROPS: proti prevrnitvi, proti nevarnosti padajočih predmetov, zvočno izolirana, opremljena z učinkovitim hladilnim sistemom in opremljena z vsemi funkcijami, ki so potrebne za zagotavljanje varnega in udobnega počitka delovno okolje.

Vrtenje kabine omogoča operaterju košnjo trave v obe smeri, brez obračanja stroja. Vrtljiva kabina omogoča operaterju, da vedno drži pravilno držo telesa, se izogiba stresu in bolečinam v hrbtu ali otrdelosti vratu, pa tudi upravljanje dela z velikim udobjem in skrbnostjo.

Profesionalni hidrostatični stroj za avtoceste ILF ATHENA

ILF ATHENA je profesionalna cestna motorna kosa, ki zaradi svoje inovativne tehnološke vsebine ponuja neprimerljivo zmogljivost, veliko prilagodljivost in varnost delovanja.

Stroj je opremljen s 15-metrsko teleskopsko roko, kjer je poleg klasične glave za mulčenje možno uporabiti več orodij.
Na sprednji strani stroja je možno namestiti dvigalo kardanske gredi ali DIN ploščo, da se uporabi sprednji pripomoček, ki se lahko uporablja hkrati z roko kosilnice.

Profesionalna motorna kosa ILF Athena je prava izbira za vsako uporabo in predstavlja evropski visokotehnološki izdelek na trgu zelenega vzdrževanja zahvaljujoč svojim tehnološkim inovacijam, odličnim delovnim zmogljivostim, operativni vsestranskosti in varnosti. ILF Athena je bila zasnovana tako, da zadovolji vse potrebe; možno je izbrati ne le dolžino in vrsto roke, temveč tudi moč motorja in številne druge možnosti.

Visoko profesionalni hidrostatični stroj ILF B2000

ILF B2000 je visoko profesionalna teleskopska motorna kosa, ki je zaradi svoje inovativne tehnologije in odlične zmogljivosti najboljša rešitev na trgu za vzdrževanje in nego zelenic, predvsem na velikih rekah in velikih zelenih površinah. Opremljen je lahko s čvrsto 9,5 ali 17 metrsko teleskopsko roko, ki poleg klasične glave za košnjo in mulčenje omogoča uporabo različnih naprav. Štiri dvojna kolesa s tremi rešitvami za krmiljenje nudijo stroju izjemno vožnjo, tudi na blatnih in zahtevnih površinah.

ILF B2000 je odličen rezultat z globokim odmikom od tradicionalne filozofije industrije razvoja strojev, ki temelji predvsem na prilagajanju in modifikaciji kmetijskih traktorjev ali bagrov na kolesih. Stroj Energreen ILF B2000 je zasnovan tako, da premaga omejitve, ki izhajajo iz uporabe tradicionalnih traktorjev ali bagrov, opremljenih z rokami za vzdrževanje zelenih površin ob cestah, avtocestah in kanalih z največjo produktivnostjo in varnostjo.

Servis
in podpora

Zavedamo se, da le hitra in strokovna pomoč zagotavlja učinkovito delo z našimi izdelki. Zato veliko pozornost posvečamo poprodajnemu sodelovanju. Dobro opremljena servisna služba zagotavlja, da vaše delo poteka nemoteno v vseh letnih časih. V zimskem času pa vam zagotavljamo tudi 24 urno asistenco in vam nudimo pomoč tudi v najtežjih razmerah...

Prijava v
Riko Portal

  • Naročilo rezervnih delov
  • Vsi dokumenti na enem mestu
  • Prednostna obravnava pri naročilih
  • Direkten dostop do prodajnega osebja