Tehnične specifikacije

Prostornina zabojnika7,5–17,5 m³
Širina posipanja1,5–12 m
Posipanje s krožnikomDa
Posipanje z vlaženjemDa
Posipanje tekočineDa
Pogonski sistemLastni bencinski motor ali Hidravlični
Namen uporabePosipanje

Glavne prednosti

  • Napredna tehnologija
  • Velike hitrosti
  • Dvojni način posipanja

Karakteristike

Serija posipalnikov Sirius Combi AST predstavlja posipalnike, ki omogočajo dvojni način posipanja. Posipate lahko suhi posipni material kot tudi samo tekočino, to omogoča posebej oblikovan posipni krožnik, ki zagotavlja v naprej določen posipni vzorec ne glede na kombinacijo posipnih materialov. Takšno posipanje je idealno v pogosto spremenljivih vremenskih pogojih, saj je preklop med različnimi nivoji delovanja hiter in preprost.

Model S-4902 je opremljen tudi s šobami, ki omogoča posipanje tekočine do 11 metrov širine in 12 metrov suhe snovi. Velik rezervoar za tekočino in posipanje s hitrostjo vozila do 90 km/h pa omogoča, da je ta posipalnik idealen za delovanje na avtocestah.

Namestitev in možnost vgradnje

Vgradnja posipalnika je preko različnih sistemov vpetja možna na več vrst kamionov.

Pogon in krmiljenje

Posipalnik poganja hidravlični sistem vozila ali lastni bencinski motor. Krmili se ga s sodobnim daljinskim upravljalnikom v kabini vozila.

Protikorozijska zaščita

Obdelava površine je sestavljena iz peskanja, zaščite pred rjo z dvokomponentnim temeljnim prahom iz cinka ter dvokomponentni zaključni premaz.

Servis
in podpora

Zavedamo se, da le hitra in strokovna pomoč zagotavlja učinkovito delo z našimi izdelki. Zato veliko pozornost posvečamo poprodajnemu sodelovanju. Dobro opremljena servisna služba zagotavlja, da vaše delo poteka nemoteno v vseh letnih časih. V zimskem času pa vam zagotavljamo tudi 24 urno asistenco in vam nudimo pomoč tudi v najtežjih razmerah...

Prijava v
Riko Portal

  • Naročilo rezervnih delov
  • Vsi dokumenti na enem mestu
  • Prednostna obravnava pri naročilih
  • Direkten dostop do prodajnega osebja