Tehnične specifikacije

Prostornina zabojnika3,0–12,0 m³
Širina posipanja1,5–14,0 m
Posipanje s krožnikomDa
Posipanje z vlaženjemDa
Posipanje tekočineNe
Pogonski sistemLasten bencinski motor ali Hidravlični
Namen uporabePosipanje

Glavne prednosti

  • Dolga življenjska doba
  • Preverjen sistem posipanja
  • Zanesljiv

Karakteristike

Serija Sirius AST vključuje velike, prilagodljive posipalnike, ki so lahko opremljeni z različnimi velikosti zalogovnikov in so tako prilagojeni vsem vrstam tovornjakov. Epoke princip doziranja zagotavlja vodoravno praznjenje zalogovnika, s čimer je težišče posipalnika stabilno z delovno hitrostjo kar do 60 km/h. Dobro premišljena in funkcionalna zasnova, preverjene komponente in visoka kakovost izdelkov zagotavljajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Možna izvedba Sirius Combi AST, ki omogoča posipanje tekočine.

Namestitev in možnost vgradnje

Vgradnja posipalnika je možna na več vrst kamionov z različnimi sistemi vpetja.

Pogon in krmiljenje

Posipalnik poganja hidravlični sistem vozila ali lasten bencinski motor. Krmili se ga s sodobnim daljinskim upravljalnikom v kabini vozila.

Protikorozijska zaščita

Obdelava površine je sestavljena iz peskanja, zaščite pred rjo z dvokomponentnim temeljnim prahom iz cinka ter dvokomponentnega zaključnega premaza.

Servis
in podpora

Zavedamo se, da le hitra in strokovna pomoč zagotavlja učinkovito delo z našimi izdelki. Zato veliko pozornost posvečamo poprodajnemu sodelovanju. Dobro opremljena servisna služba zagotavlja, da vaše delo poteka nemoteno v vseh letnih časih. V zimskem času pa vam zagotavljamo tudi 24 urno asistenco in vam nudimo pomoč tudi v najtežjih razmerah...

Prijava v
Riko Portal

  • Naročilo rezervnih delov
  • Vsi dokumenti na enem mestu
  • Prednostna obravnava pri naročilih
  • Direkten dostop do prodajnega osebja