Tehnične specifikacije

Prostornina zabojnika 0,8–2,0 m³
Širina posipanja 1,5–6,0 m
Posipanje s krožnikom Da
Posipanje z vlaženjem Da
Posipanje tekočine Ne
Pogonski sistem Lasten bencinski motor ali Hidravlični
Namen uporabe Posipanje in škropljenje

Posipalnik Igloo za manjša tovorna vozila

Glavne prednosti

  • Dolga življenjska doba
  • Različne velikosti
  • Enostavno vzdrževanje

Karakteristike

Posipalnik Igloo je sestavljen iz tračnih posipalnikov za posipanje vseh vrst suhe snovi ali predhodno namočenega suhega materiala. Posipalnik ima nizko težišče, servisno prijazen dizajn in visoko zanesljivost. Kombinacije osnovnih zalogovnikov so na voljo v velikosti 800–2000 litrov in dodatnih okvirjev. Posipalnik je zelo prijazen za servisiranje in enostaven za vzdrževanje, kar posledično pomeni nizke obratovalne stroške.

Namestitev in možnost vgradnje

Posipalnik se vgradi na lahka dostavna vozila, paleta različnih velikosti pa omogoča najboljšo možno uporabo nosilnosti vozila. 

Protikorozijska zaščita

Obdelava površine je sestavljena iz peskanja, zaščite pred rjo z dvokomponentnim temeljnim prahom iz cinka ter dvokomponentnega zaključnega premaza.

Pogon in krmiljenje

Posipalnik Igloo poganja hidravlični sistem vozila ali lastni bencinski motor. Krmili se ga s sodobnim daljinskim upravljalnikom v kabini vozila.

Servis
in podpora

Zavedamo se, da le hitra in strokovna pomoč zagotavlja učinkovito delo z našimi izdelki. Zato veliko pozornost posvečamo poprodajnemu sodelovanju. Dobro opremljena servisna služba zagotavlja, da vaše delo poteka nemoteno v vseh letnih časih. V zimskem času pa vam zagotavljamo tudi 24 urno asistenco in vam nudimo pomoč tudi v najtežjih razmerah...

Prijava v
Riko Portal

  • Naročilo rezervnih delov
  • Vsi dokumenti na enem mestu
  • Prednostna obravnava pri naročilih
  • Direkten dostop do prodajnega osebja