Nova razvita naprava za posipanje, ki združuje možnosti uporabe valja in krožnika s premerom s posipno širino do 6 metrov, predstavlja rešitev za lastnike multifunkcijskih vozil Holder in Multicar Tremo.

Zahvaljujoč velikemu zalogovniku za posipni material, ki omogoča znatno povečanje količine naenkrat, je pogostost polnjenja preteklost. Tako ta napredna posipalna naprava omogoča nemoteno in učinkovito delo, kar prihrani dragoceni čas in poveča produktivnost. V več nemških mestih so ti inovativni posipalniki že v polni funkciji, skrbijo za urejenost ožjih cest, kolesarskih stez in drugih površin, kjer je natančno in učinkovito delo ključnega pomena.

Poleg izjemne zmogljivosti posipalnika se vozilo odlično poda s kombinacijo prednjega vario pluga SPV 175. Ta vsestranski plug omogoča nastavitev v različne položaje, kot so V, Y ali klasični plug, kar uporabnikom omogoča spopadanje z različnimi izzivi in raznolikimi delovnimi nalogami. Ta kombinacija zagotavlja maksimalno učinkovitost in enostavnost uporabe, ne glede na delovne razmere.

S to edinstveno kombinacijo posipalnika in prednjega pluga so lastniki multifunkcijskih vozil pridobili zanesljivega in zmogljivega partnerja za vzdrževanje in urejanje različnih površin. To bo nedvomno prispevalo k boljši infrastrukturi in zadovoljstvu vseh uporabnikov teh površin. Z naprednimi rešitvami smo priča trajnostnemu razvoju naših mest in okolja, ki olajšujejo delo in prispevajo k boljši kakovosti naše vsakodnevne izkušnje na cestah in poteh. S takšnim pristopom gradimo boljšo prihodnost za vse.