Tehnične specifikacije

Moč motorja 64–80 kW
Zmogljivost 15–25 t/h
Masa 12,0 t
Pogonski sistem Dizelski ali električni motor
Namen uporabe Zbiranje in obdelava odpadkov

Glavne prednosti

  • Prilagodljivost 
  • Zmogljiv sistem
  • Vrhunska tehnologija

Opis

S popolnoma prenovljeno sodobno zasnovo AirFlex zlahka obvlada tudi najzahtevnejše naloge ločevanja. Njegove ključne prednosti so velika prilagodljivost in dovršene možnosti, ki so bile kombinirane v zmogljiv sistem z vrhunsko tehnologijo. Poganja ga dizelski generator svetovno znanega podjetja Caterpillar ali priključek CEE v glavno električno omrežje v prostorih operaterja.

Preprosta, vendar robustna konstrukcija omogoča ločevanje materialov v dve frakciji (težka in lahka). Z dodatnimi razširitvami je AirFlex 1500 opremljen za vsa običajna področja uporabe in zlahka ločuje npr. gradbene ruševine, gradbene odpadke, kompost, odpadni les, embalažne materiale, plastenke in predhodno obdelane odpadne kovine.

Delovanje

Zrak odpihne pleve, zrnje pa pade nazaj v koš. Presejanje z zrakom kot postopek ločevanja materialov glede na gostoto in težo je znano že več tisoč let. AirFlex zagotavlja novo generacijo električno gnanih strojev s kompletno napeljavo, ki temeljijo na preverjenem načelu delovanja.

Servis
in podpora

Zavedamo se, da le hitra in strokovna pomoč zagotavlja učinkovito delo z našimi izdelki. Zato veliko pozornost posvečamo poprodajnemu sodelovanju. Dobro opremljena servisna služba zagotavlja, da vaše delo poteka nemoteno v vseh letnih časih. V zimskem času pa vam zagotavljamo tudi 24 urno asistenco in vam nudimo pomoč tudi v najtežjih razmerah...

Prijava v
Riko Portal

  • Naročilo rezervnih delov
  • Vsi dokumenti na enem mestu
  • Prednostna obravnava pri naročilih
  • Direkten dostop do prodajnega osebja