Tehnične specifikacije

Prostornina zabojnika 5–40 m³
Delovno območje Zadaj, bočno in z dvigalom
Dovoljena teža <40 t
Upravljanje Canbus
Namen uporabe Zbiranje in obdelava odpadkov

 Glavne prednosti

  • Moderna tehnologija
  • Različne velikosti
  • Vse vrste zbiranja odpadkov

Opis

Smo uradni distributer opreme za komunalna vozila Farid, ki obsega optimizirane in vrhunske zadnje, bočne in čelne nakladalce s stiskalno enoto ter čistilnice zabojnikov.

Serije

Kompaktna komunalna vozila

Ponudba kompaktnih komunalnih vozil vključuje prostornine med 5 in 10 m³. Predstavljajo celovit nabor rešitev, ki jih je mogoče prilagoditi različnim vrstam šasij. Vsi predstavljajo vozilo, ki lahko z izjemno hitrostjo doseže vse primere zbiranja, tudi posebej zahtevne (stara mestna območja), in zbrane odpadke prenese na večje “matično vozilo” za končno predelavo (odlagališče–sežigalnica–kompostiranje).

Lahka komunalna vozila z zadnjim nakladanjem

Lahka komunalna vozila z zadnjim nakladanjem so sodobna rešitev. Kljub majhnosti, zaradi katere so primerni za stara mestna območja in težko dostopne razmere, lahko dosežejo zgoščevalno razmerje, primerljivo z večjimi vozili. Poseben sistem stiskalne enote omogoča praznjenje odpadnega materiala s pomočjo klasične izmetne plošče. Zaradi manjše zunanje širine karoserije lahko ta vozila prenašajo odpadke na večja “matična vozila”.

Klasična komunalna vozila z zadnjim nakladanjem

Komunalna vozila z zadnjim polnjenjem so najbolj klasična in razširjena rešitev za zbiranje odpadkov, bodisi z ročnim polnjenjem ali s koši in zabojniki. Ponujamo celovito ponudbo z različnimi prostorninami, višinami in širinami ter številnimi možnostmi in posebnimi rešitvami, ki lahko izpolnijo potrebe vseh strank in jih dopolnjuje vrsta pomembnih kvalifikacijskih možnosti.

Komunalna vozila s samodejnim stranskim nakladanjem

Sistemi samodejnega stranskega nakladanja temeljijo na različnih rešitvah s prostornino od 15 do 32 m³, ki jih je mogoče uporabljati na številnih šasijah, prisotnih na trgu. Praznjenje je zaradi elektro-proporcionalne elektronike, integrirane z najsodobnejšim sistemom, izjemno hitro in brez škodljivega stresanja zabojnika.

Komunalna vozila z dvostranskim zbiranjem

Avtomatski sistem je sodobna rešitev, ki omogoča ravnanje z zabojniki, dvignjenimi od zgoraj in izpraznjenimi od spodaj. Sistem temelji na lastnem sistemu za dvostransko ravnanje z zabojniki in lahko v samodejnem “dvostranskem” načinu izprazni površinske, polpodzemne in podzemne zabojnike. Ko je priključni kavelj vizualno centriran in je gibanje odobreno, sistem samodejno izvede praznjenje in premestitev zabojnika. Sistem dopolnjuje poseben pralnik za smetnjake.

Pralni sistemi za koše za smeti

Pranje košev in zabojnikov je bistvena rešitev, ki omogoča učinkovit in trajnosten sistem zbiranja odpadkov. Ponujamo vam celotno paleto rešitev za pranje košev, z zadnjim nakladanjem z dvema različnima rešitvima z različno zmogljivostjo in za stranski sistem z zmogljivostjo 5.000 in 6.000 litrov. Vsem tem rešitvam so skupne učinkovitost in uspešnost pomivanja tako zunaj kot znotraj ter možnost prilagoditve vsem vrstam košev in zabojnikov, ki ustrezajo standardom.

Servis
in podpora

Zavedamo se, da le hitra in strokovna pomoč zagotavlja učinkovito delo z našimi izdelki. Zato veliko pozornost posvečamo poprodajnemu sodelovanju. Dobro opremljena servisna služba zagotavlja, da vaše delo poteka nemoteno v vseh letnih časih. V zimskem času pa vam zagotavljamo tudi 24 urno asistenco in vam nudimo pomoč tudi v najtežjih razmerah...

Prijava v
Riko Portal

  • Naročilo rezervnih delov
  • Vsi dokumenti na enem mestu
  • Prednostna obravnava pri naročilih
  • Direkten dostop do prodajnega osebja