IFAT 2024 MÜNCHEN: To ni stojnica – to je reciklažni obrat!

Od 13. do 17. maja lahko obiskovalci IFAT-a na zunanjem delu sejmišča na lokaciji FM 709/1 spoznajo inovativne in preizkušene okoljevarstvene rešitve podjetja Doppstadt ter pridobijo celovite informacije o prihodnjih izzivih v industriji recikliranja in odlaganja. Pod sloganom »To ni stojnica, to je obrat za recikliranje« naša predstavitev presega običajno sejemsko stojnico. Namesto tega s svojo prisotnostjo na nekaterih območjih zavestno predstavljamo praktičen reciklažni center in z našimi rešitvami prikazujemo različne vidike predelave. Z namenom, da bi izvedeli več o individualnih potrebah in željah strank, se osredotočamo tudi na dialog in izmenjavo mnenj na licu mesta.

Prilagodljivi, varčni, pripravljeni na prihodnost – prepričajte se sami

Obiskovalci bo na voljo vpogled v delo drobilnika Inventhor 6.2. Kot samostojni stroj, v povezavi s sejalno enoto SELECTOR 800.2 ali opremljen z novim sistemom rešetk, je kos vsaki nalogi drobljenja. Tako v klasični kot električni različici ima optimiziran zložljivi zalogovnik in posebej uporabniku prijazno dodajanje materiala.

Na ogled bo tudi novo mobilno sito SM 620.3. V skladu z geslom »Enostavno in učinkovito sejanje« je prilagojeno natančno potrebam naših strank. V praksi zagotavlja enako zmogljivost kot njegov predhodnik, vendar se odlikuje z večjo učinkovitostjo po privlačni ceni.

Naša serija sekundarnih drobilnikov AK kaže, kako prilagodljiva je lahko obdelava. Odlikuje ga širok in razširljiv spekter uporabe. Predstavljamo različne rešitve, ki so na voljo na mestu uporabe s prikazom področjih obdelave odpadnega lesa ter odpadkov iz parkov in vrtov.

Obdelava mešanih gradbenih odpadkov

Poudarek sejma je tudi predelava mešanih gospodarskih, gradbiščnih in organskih odpadkov. V coni drobljenja prikazujemo predelavo onesnaženih gradbenih odpadkov. Koncept temelji na mobilni modularni obdelavi. Tukaj so mobilni stroji združeni, da omogočijo širšo dodano vrednost.

Ustavite se in se prepričajte sami. Veselimo se vašega obiska!

LOKACIJA