Hilltip IceStriker™: Odkrijte prednosti električnih posipalnikov za pickup in tovorna vozila

Riko Ribnica, v sodelovanju s finskim podjetjem Hilltip, vam predstavlja raznoliko serijo posipalnikov IceStriker™, s kapacitetami od 550 do 7000 litrov. Ti posipalniki so zasnovani za učinkovito razprševanje peska in soli, enostavno uporabo, vzdrževanje ter odpornost na vremenske vplive. Na začetku želimo poudariti lastnost, ki združuje vse spodaj predstavljene serije – vgrajeno opremo visoke kakovosti po konkurenčni ceni.

Prednosti, ki jih prinaša standardna oprema Hilltip Icestriker™ posipalnikov:

 • Sistem potno odvisnega posipanja za natančno doziranje posipa (g/m2).
 • Montaža brez potrebe po dodatni hidravlični instalaciji na vozilu, saj so posipalniki prilagojeni za pogon iz akumulatorja vozila.
 • Visokoodporni materiali (PU, PVC, nerjaveče jeklo) za dolgotrajno uporabo v zahtevnih pogojih.
 • GPS sledenje za online spremljanje dela.
 • Udobje upravljanja s krmiljenjem iz kabine preko barvnega LCD krmilnika STRIKESMART™.
 • Enostavna montaža in demontaža omogočata prilagodljivost vozila za druge namene, ko posipalnika ne potrebujete.
 • Avtomatski vibratorji za preprečevanje “tunela” sipkega materiala.
 • Elektro motorji zaščiteni pred preobremenitvami in vremenskimi vplivi.
 • Ohišje posipalnikov IceStriker™ je zasnovano kot dvojna stena, ki deluje kot rezervoar za slanico, ki se lahko meša s posipno soljo za hitrejše delovanje ali razprši za preventivno posipanje.

 

HILLTIP HTRACK™ SISTEM ZA SLEDENJE za IceStriker posipalnike

Programska oprema za vzdrževanje cest HTrack™ postavlja nov standard v industriji in se povezuje z vsemi modeli IceStriker™, SprayStriker™ in SnowStriker™. Ta orodje na spletu vam omogoča spremljanje in nadzor prek računalnika, tablice ali mobilnega telefona s pomočjo Hilltip aplikacije.

Sistem za sledenje HTrack™ omogoča neprekinjeno komunikacijo med vozniki in operacijami prek dvosmernega GPRS komunikacijskega kanala. Ostanite obveščeni o mestih, ki zahtevajo poseg, skozi celoten proces, kar poenostavlja učinkovite in natančne posege. Poleg tega se lahko hitrosti nanašanja prilagajajo na daljavo za vsako stranko glede na prevladujoče vremenske razmere, kar vozniku omogoča osredotočanje na hitro in varno izvedbo operacije.

SPREMLJAJTE SVOJE STROŠKE IN PRIDOBITE DOKAZ O OPRAVLJENEM POSIPANJU ZA ZAHTEVKE ZARADI POŠKODB ZARADI ZDRSA IN PADCA S SISTEMOM HTRACK™!

Serije posipalnikov pickup in lahka tovorna vozila

Električni posipalniki za sol in pesek Hilltip IceStriker™ 550-1100 so zasnovani posebej za evropska pickup vozila in lahke tovornjake. Njihova kompaktna oblika in lahka konstrukcija omogočata enostavno vgradnjo na ta vozila brez dodatnih prilagoditev. Lahka polietilenska posoda in montirani deli iz nerjavečega jekla zagotavljajo dolgotrajno zaščito pred korozijo in rjo. Z edinstvenim nadzornim sistemom HTrack™ je IceStriker™ vodilni posipalnik soli za pickup tovornjake, ki vam pomaga prihraniti denar, zmanjšati vpliv na okolje in doseči učinkovite rezultate.

Posipalniki serije IceStriker™ 900AM-1250AML so še posebej primerni za lahka tovorna vozila, kot so na primer Fuso Canter, Renault Master in Ford Transit. Zaradi lahkega ohišja so bolj primerni kot jekleni konkurenčni posipalniki. Ti pogosto imajo lasten motorni pogon, kar pomeni dodatne stroške in vzdrževanje. IceStriker pa ima pogon preko akumulatorja vozila, kar ne le zmanjšuje stroške, temveč tudi olajša upravljanje.

Serije večjih posipalnikov za tovorna vozila

Hilltip IceStriker™ 1600-7000 prinaša inovativnost, vzdržljivost ter učinkovito zimsko vzdrževanje. Ti električni posipalniki peska in soli so zasnovani za tovornjake do 18 ton.

Značilnosti električnih posipalnikov Hilltip IceStriker™ 1600-2600 vključujejo:

 • Prilagodljiv dovod materiala: Omogoča izbiro med polžnim in verižnim transportnim trakom za optimalno prilagajanje.
 • Večnamenska uporaba: Možnost prilagoditve za uporabo kot razpršilec tekočega posipa ali kombiniran posipalnik soli, ki vlaži posipni material.
 • Velik rezervoar za slanico: Vgrajeni rezervoarji v dvojno steno posode lahko shranijo do 1400 litrov tekočine, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo.
 • Sledenje in nadzor s sistemom HTRACK™: Sistem HTRACK™ omogoča sledenje in nadzor posipalnika, kar povečuje učinkovitost zimskega vzdrževanja.
 • Lahka in trpežna konstrukcija: Modularna polietilenska posoda in montirani deli iz nerjavečega jekla zagotavljajo dolgotrajno zaščito pred korozijo.
 • Primerno za širok spekter vozil: Namenjen tovornjakom do 18 ton, vključno z manjšimi in srednje velikimi tovornjaki.
 • Prilagodljivost glede na dolžino naklada: Možnost prilagajanja glede na dolžino nakladalne površine na vozilu.

COMBI PLUS –  Vključuje dodatne rezervoarje za tekočine za modele z več kot 3000 litri.

COMBI PLUS dodatno izpopolnjuje zmogljivosti Hilltip IceStriker™ posipalnikov. Vključuje dodatne rezervoarje za tekočino, vsak s kapaciteto 1000 litrov, poleg tistih, ki so že integrirani v osnovni posipalnik. Ta prilagodljiv sistem omogoča nadgradnjo 1-3 dodatnih rezervoarjev, odvisno od potreb uporabnika.

Opcijski sistem COMBI PLUS ponuja večnamenske možnosti uporabe posipalnika soli in peska za tovornjake. Poleg osnovnih funkcij omogoča tudi dodatno opremo, kot je 2 m pršilni drog in navijalni kolut s pršilno šobo. To omogoča širši spekter uporabe posipalnika glede na specifične zahteve uporabnika.

Dodatni rezervoarji za tekočino omogočajo daljše obdobje delovanja brez ponovnega polnjenja, kar pripomore k povečanju učinkovitosti in produktivnosti zimskega vzdrževanja cest. Sistem COMBI PLUS je zasnovan za enostavno namestitev in vzdrževanje, kar omogoča hitro prilagajanje posipalnika glede na spremenjene pogoje dela.

Možnost ogleda strojev

Številni zadovoljni kupci, ki posipalnike Hilltip IceStriker™ uporabljajo že več let, potrjujejo njihovo zanesljivost, zmogljivost in trajnost. Pridružite se jim in se prepričajte o vrhunski kakovosti. Hilltip IceStriker™ posipalniki so na voljo za ogled na naši lokaciji v Ribnici. Za organizacijo ogleda nas kontaktirajte. Naša ekipa je tukaj, da vam pomaga pri pravi izbiri rešitve za boj proti poledici.