Zahvaljujemo se vam za obisk našega spletnega mesta. Če predstavljate podjetje, ki opravlja dejavnost z opremo za ceste, ste prišli na pravo mesto.

Smo Riko Ribnica eden vodilnih strokovnjakov na področju mehanizacije in inženiringa za varne ceste in zelene prihodnosti.

Ključni problemi, ki jih rešujemo za naše partnerje:

 • Razvoj in proizvodnja široke palete izdelkov za varnejše ceste
 • Ponudba prilagojenih rešitev za izpolnjevanje posebnih potreb voznih parkov in dejavnosti naših partnerjev
 • Zagotavljanje pravočasne dobave in razpoložljivosti rezervnih delov ter vzdrževalnih storitev za nemoteno delovanje

  Prenesite uradno Riko Ribnica 2023 predstavitev

  Vpišite email, kamor vam bomo poslali našo prestavitev.

   

  Partnerji z vsega sveta zaupajo v:

  🕰 Našo tradicijo

  Zgodovina Rika Ribnica sega v konec 19. stoletja, prava pot do varnejših cest in zelene prihodnosti pa se zares začne po drugi svetovni vojni. Odkrijte našo kratko, a bogato zgodovino in si oglejte galerijo prvih plugov, izdelanih v tovarni Riko Ribnica.

  💡 Naše znanje in strokovnost

  Z lastno proizvodnjo že več desetletij zagotavljamo visokokakovostne izdelke in storitve. V tem času smo vzpostavili procese, znanje in ekipo za ustvarjanje visokotehnoloških izdelkov za zimska in letna dela na cestah, ekološko mehanizacijo ter visokokakovostne inženirske in projektantske storitve.

  🛠 Naše izdelke in rešitve za varnejše ceste in bolj zeleno prihodnost

  Oglejte si naše izdelke, rešitve in storitve in ugotovite, zakaj partnerji v več kot 25 državah zaupajo nam in naši ekipi.

  👷 ‍ Kdo smo?

  Riko Ribnica sestavljajo strokovnjaki iz lokalnega okolja, ki ustvarjajo vrhunske izdelke svetovne kakovosti. Spoznajte našo ekipo in stopite v stik z nami. Z veseljem vam pomagamo v več kot 7 jezikih.

  📝 Začnimo pogovor

  Naše strokovno prodajno osebje bo odgovorilo na vsa vaša vprašanja in vam pomagalo izbrati pravi izdelek, storitev ali rešitev. Izpolnite spodnji obrazec in nekdo iz naše ekipe vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času.

   Prenesite uradno Riko Ribnica 2023 predstavitev

   Vpišite email, kamor vam bomo poslali našo prestavitev.