Tehnične specifikacije

Prostornina zabojnika4.0–7.0 m³
Širina posipanja4.0–24.0 m
Posipanje s krožnikomDa
Posipanje z vlaženjemDa
Posipanje tekočineDa
Pogonski sistemLasten bencinski motor ali hidravlični
Namen uporabePosipanje

Glavne prednosti

  • Zmanjšana poraba materiala
  • Široka slika posipanja
  • Velike hitrosti

Karakteristike

Posipalnik iz družine Sirius AST razvit za posipanje vzletno-pristajalnih stez in velikih površin. Za boj proti zmrzali je potrebno zelo malo aktivnega materiala in z uporabo vodne raztopine je posipanje bolj učinkovito. Posipanje se izvede preko dveh krožnikov, kar omogoča posipanje v območju od 4 do 24 metrov. Širino posipanja lahko nastavite v korakih po 2 m za suho ali predhodno navlaženo posipanje. Pri posipanju tekočine so šobe na sredini (4 m) vedno vklopljene. Dva 5,5 m stranska ogrodja s šobami pa lahko vklopite skupaj ali ločeno. 

Namestitev in možnost vgradnje

Vgradnja posipalnika je preko različnih sistemov vpetja možna na več vrst kamionov.

Pogon in krmiljenje

Posipalnik poganja hidravlični sistem vozila ali lasten bencinski motor. Krmili se ga s sodobnim daljinskim upravljalnikom v kabini vozila.

Protikorozijska zaščita

Obdelava površine je sestavljena iz peskanja, zaščite pred rjo z dvokomponentnim temeljnim prahom iz cinka ter dvokomponentnega zaključnega premaza.

Servis
in podpora

Zavedamo se, da le hitra in strokovna pomoč zagotavlja učinkovito delo z našimi izdelki. Zato veliko pozornost posvečamo poprodajnemu sodelovanju. Dobro opremljena servisna služba zagotavlja, da vaše delo poteka nemoteno v vseh letnih časih. V zimskem času pa vam zagotavljamo tudi 24 urno asistenco in vam nudimo pomoč tudi v najtežjih razmerah...

Prijava v
Riko Portal

  • Naročilo rezervnih delov
  • Vsi dokumenti na enem mestu
  • Prednostna obravnava pri naročilih
  • Direkten dostop do prodajnega osebja